Selepas Hampir Seminggu Bertunang Tasha Shilla Kini Sah Bergelar Isteri

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sebelum ini Tasha Shilla menegaskan tidak akan menerima pelawaan lelaki yang ingin menjadikannya isteri kedua. Menurut Tasha, dia akan cuba sedaya upaya mengelak berk0ngsi kasih.

“Dalam kehidupan sebenar saya tak mahu berk0ngsi dan akan cuba elakkan bermadu. Saya lebih suka berkawan kerana belum bersedia untuk bercinta. Saya serahkan s0al j0d0h kepada Allah SWT dan kalau ada j0d0h, saya terima”

Sesungguhnya j0d0h,pertemuan dan perpisahan itu rahsia Allah SWT. Kita hanya merancang , Dia yang menentukannya, Selepas mengikat tali pertunangan pada minggu lepas, pelak0n cantik Tasha Shilla dan pasangannya, Muhammad Atiq Idris sah menjadi suami isteri sebentar tadi.

Nikah di pagi Jumaat yang penuh keberkatan

Memilih tarikh 28 Februari 2020, Tasha dan Atiq selamat diijab kabulkan dengan menerima mas kahwin sebanyak RM800 dan paling istimewa apabila dinikahkan sendiri 0leh bapa pelak0n tersebut.

Cantik berhujab serba putih

Memilih melangsungkan pernikahan di Dewan Utama, Masjid Wilayah Persekutuan, Tasha dan suami kelihatan manis berbaju serba putih. Suasana pernikahan yang berjalan lancar ini tenang dengan kehadiran ahli keluarga masing-masing.

Tunang minggu lepas

Sebelum ini, Tasha dan Atiq telah selamat bertunang pada 23 Februari lepas di sebuah l0kasi di Empire Damansara secara tertutup dengan kehadiran saudara mara terdekat sahaja. Difahamkan, Atiq telah menghantar r0mb0ngan merisik pada 1 Februari lalu.

Sem0ga ikatan yang terbina sebentar tadi terus berkekalan sehingga ke anak cucu. Selamat pengantin baru buat mempelai dan tahniah diucapkan.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Tasha Shila kredit 0hmymedia

Leave a Reply