“Selepas Melahirkan Terus Muntah dan P3ngsan Dlm Tandas”-Turun D4rah,Ardell Aryana D3dah Jumpa…

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelakon Ardell Aryana mended4hkan dia hanya dapat berjumpa bayinya selepas tiga hari melahirkan. Menurut Ardell sebaik sahaja bersalin dia mengalami muntah-muntah dan pengsan selepas kejadian turun d4rah.

“Hari ke 3 baru dapat merasa dalam dakapan Umi (Ardell). Selepas je selamat melahirkan saya Umi muntah terus pengsan. Keesokkan harinya Umi cuba bangun nurse mandi kan Umi muntah lagi kemudian Umi pengsan terus dalam tandas sebab Umi turun banyak d4rah tapi Umi tetap juga kuat,” tulisnya.

Ardell berkongsi pengalaman tersebut di akaun Instagram (IG) anaknya @babyadhwardell. Difahamkan IG tersebut diwujudkan bagi menceritakan perjalanan serta perkembangan anak mereka.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik vide0 ketika saat berada di h0spital melahirkan anak pertamanya pada 5 Jun lalu. Pun begitu, Ardell kini dilaporkan semakin sihat.

“Alhamdulilah hari ini Umi saya dah semakin kuat tak pengsan lagi dapat duduk dalam dakapan umie sekejap semalam dan pagi tadi . Get well soon umie. Baby dan abie doakan,” katanya.

Terdahulu Ardell Aryana selamat melahirkan anak sulungnya awal pagi selepas menahan s4kit lebih 16 jam. Menurut suaminya, pelakon Nadzmi Adhwa, Ardell melahirkan anak mereka secara normal.

“Alhamdulillah. Terima kasih Allah. Terima kasih keluarga kami yang tak tidur tak lekang dengan mendoakan kami. Terima kasih atas doa baik-baik daripada kalian semua.

“Isteri saya telah selamat melahirkan @babyadhwardell secara normal pada hari Jumaat yang mulia ini, 5 June 2020, pukul 2.22.22s pagi tadi selepas berjuang menahan s4kit lebih 16 jam,” kongsinya menerusi satu entri di Instagram.

Bagaimanapun, Adhwa tidak mend3dahkan jantina bayi mereka lagi. Dalam posting tersebut, Adhwa turut memuat naik gambar dirinya menyambut kelahiran anak sulung mereka yang kini turut mempunyai akaun Instagram sendiri.

Adhwa dan Ardell mendirikan rumah tangga pada 1 September 2019. Pasangan itu kemudian berkongsi berita gembira mengenai kehamilan anak sulung pada Disember lalu.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply