Selepas nenek,bapa pelakon Daler Yusuf pula meningg4l dunia akibat C0v1d19

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas hampir sebulan neneknya meningg4l dunia akibat C0v1d19, pelak0n Daler Yusuf terpaksa menerima satu lagi dugaan apabila kehilangan bapanya, Muhammad akibat penul4ran v1rus yang sama di Uzbekistan.

Berita sedih itu dik0ngsi di laman Inst4gram dengan berk0ngsi gambar bersama Allahy4rham yang menyifatkan tahun ini merupakan paling sukar untuk dilalui dalam kehidupannya.

T0day my father p4ssed away due t0 the C0v1d19..

Bagaimanapun, pelak0n berusia 27 tahun itu menerima takdir Allah SWT dan mend0akan agar Allahy4rham ditempatkan dalam kalangan 0rang beriman.

“Banyak hajat dia dan cita cita dia yang belum kesampaian , but I believe Allah swt l0ves him m0re. May Allah bless his s0ul……may he be placed di kalangan 0rang yang beriman. Minta semua d0akan Daler dan keluarga kuat. Amin ya Allah swt,” tulisnya.

Rata-rata peminat dan pengikut pelak0n drama Tuan Anas Mikael itu mengucapkan takziah dan berharap agar dia terus kuat menghadapi kehilangan kedua-dua insan tersayang.

Terdahulu, berita duka kehilangan neneknya dik0ngsi pelak0n drama Titian Kasih itu menerusi laman Inst4gramnya. Menurut Daler atau nama penuhnya Daler Yusuf Khamr0kul0v Muhammad, 28, selepas kem4tian ibu, arw4h neneknya itu telah dianggap lebih daripada se0rang ibunya kepadanya.

Sebelum itu, Daler telah berk0ngsi keadaan arw4h neneknya yang kr1tikal dan sedang dirawat di sebuah h0spital di Uzbekistan kerana mengalami j4ngkitan teruk pada paru-paru.

Tidak dapat menyembunyikan kesedihannya, pelak0n asal Uzbekistan itu berkata setiap kejayaan yang dikecapinya hari ini adalah berkat d0a neneknya. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit 0hmymedia

Leave a Reply