Selepas Terkucil masa live,Nabila Razali Unf0ll0w Semua Rakan Di 1nstagram

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Masih hangat diperkatakan isu nyanyiannya terkucil, nampaknya penyanyi Nabila Razali sekali lagi menjadi perhatian apabila tidak lagi mengikuti akaun-akaun kenalannya di Instagram sehingga senarai ‘f0ll0wing’ bertukar sifar.

Menurut Nabila, perkara itu tidak perlu diperbesar-besarkan. Ujarnya, 1nsiden yang berlaku baru-baru ini banyak memberi pengajaran pada dirinya tentang erti persahabatan.

“Bila saya unf0ll0w, itu tak bermakna saya tidak mengambil tahu tentang rakan-rakan baik. Kita masih ada medium lain seperti penggilan telef0n serta mesej.

“Ini seperti fasa permulaan kepada Nabila Razali yang baru. Tidak perlukah diperbesarkan cuma cukuplah sekadar teman-teman baik tahu saya sentiasa ada bersama mereka, itu lebih penting,” katanya kepada Astr0 Gempak.

Bella berkata dia mahu lebih bersikap matang dan hanya memikirkan perkara-parkara yang mendatangkan kebaikan. Jelasnya lagi, buat masa ini dia mahu memikirkan perkara yang p0sitif sahaja.

“Ada juga yang perasan dan bertanya pada saya kenapa saya ‘unf0ll0w’ mereka sejak seminggu yang lalu tapi apa yang saya mahukan sekarang, saya nak k0s0ngkan minda dan hanya fikirkan benda-benda p0sitif sahaja.

“Pastinya saya akan f0ll0w mereka balik nanti bila tiba masanya cuma sekarang janganlah diperbesarkan,” jelasnya.

Terdahulu, 1nsiden yang dimaksudkan Nabila apabila dia terkucil ketika menyanyikan lagu Peluang Kedua di salah sebuah pr0gram di kaca televisyen. Berikutan itu, rata-rata netzen mempers0alkan kemampuan v0kal penyanyi itu. Nabila juga tampil menjelaskan apa yang yang sebenarnya berlaku.

“Seperti yang k0rang teng0k, persembahan saya sangat memalukan. Saya kesal dengan apa yang berlaku. Selepas saya nilai semula vide0 itu, saya kurang warm up, tak jaga makan sepanjang PKP, saya lama tak buat persembahan. Jujur saya cakap malam itu malam paling gementar buat saya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber astr0 gempak kredit r0tikaya

Leave a Reply