Selesai Dua Konsert,BCL Dan Noah Kembali ‘Temui’ Ashraf Di Pus@ra

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pemergian pelak0n terkenal Malaysia-Ind0nesia, Ashraf Sinclair sememangnya menjadi satu epis0d duka yang mendalam buat isterinya, Bunga Citra Lestari (BCL).

Namun begitu, BCL yang juga se0rang penyanyi terkenal Ind0nesia tetap kuat meneruskan kehidupannya apabila tampil buat pertama kali di Friday Fusi0n di SQ D0me, Ind0nesia. Sebelum memulakan persembahan, BCL berpesan kepada penonton agar menjaga insan dicintai.

“Hargai waktu kalian bersama orang yang dicintai. Kalian tidak akan tahu bila waktu itu akan selesai,” katanya sambil mengesat air mata dipipi.

Penampilan penuh em0si

Walaupun persembahan tersebut dipenuhi dengan deraian air mata, BCL telah dis0k0ng kuat 0leh teman-teman artis dan juga pen0nt0n yang melihat kecekalan hati se0rang wanita itu.

K0nsert kedua selepas pemergian Ashraf

Pada hari berikutnya pula, BCL turut tampil di k0nsert R0nan Keating iaitu penyanyi p0pular H0llyw00d di Pullman Jakarta Centre Park.

Hadir zi@rah pus@ra suami

Namun begitu, selepas selesai menjayakan dua k0nsert besar, Bunga Citra Lestari telah kembali menzirahi pus@ra suaminya di San Dieg0 Hills.

Menerusi 1nstagram kenalannya, BCL dilihat sugul dan masih menenung pus@ra Ashraf disamping anaknya N0ah setia menemani ibunya disisi.

Sem0ga terus kuat Bunga dan N0ah

Dalam perk0ngsian tersebut, rata-rata peminatnya telah menitipkan pesanan agar BCL dan anaknya, N0ah Sinclair terus kuat dan bersabar dengan ujian kehilangan 0rang paling disayangi mereka.

Sem0ga jen@zah Ashraf Sinclair ditempatkan dalam kalangan 0rang-0rang yang beriman.

Berbahagialah di setiap waktu yang ada

Salute dengan kesetiaan dan cinta sejati

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber emmymuclis kredit ohmymedia

Leave a Reply