Serba ringkas tapi nampak mewah,baju nikah Mira Filzah tarik perhatian ramai

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pernikahan pengacara N0na, Mira Filzah dan pasangannya Wan Emir Astar malam tadi telah menarik perhatian banyak pihak. B0leh dianggap antara Wedding 0f The Year kerana sangat ditunggu-tunggu 0leh para peminat.

Dengan sekali lafaz, Mira sah bergelar isteri kepada anak Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-tugas Khas) YB Datin Mastura Yazid.

Gayakan kurung Pahang

Namun begitu, busana yang digayakan 0leh her0in drama Pujaan Hati Kanda itu dilihat klasik serta s0pan dan sangat padan dengan Mira yang sememangnya cantik.

Baju Kurung Pahang rekaan Rizman Ruzaini ini telah mendapat perhatian warganet yang tidak henti-henti memuji penampilannya semalam semasa majlis pernikahannya.

Sesuai dengan imej muslimah

Rata-rata mereka memperkatakan perihal yang sama iaitu berkenaan busana Mira yang sungguh s0pan dan penuh elegan tanpa sarat dengan rekaan-rekaan m0den.

Simple tapi nampak mewah

Pengantin paling s0pan

Tepat jam 8.58 malam semalam, Mira Filzah sah bergelar isteri kepada Wan Emir dengan sekali lafaz setelah hampir setahun mengenali hati budi masing-masing.

Mira telah dinikahkan sendiri 0leh bapanya dalam majli pernikahan ringkas namun mewah di Sime Darby C0nventi0n Centre disaksikan keluarga kedua-dua belah pihak dan rakan media.

Sedikit info mengenai suami Mira Filzah

Nama sebenar Wan Emir iaitu Wan Emir Astar Wan Mohammad Khair-il Anuar yang kini berusia 30 tahun. Merupakan anak sulung daripada empat orang adik-beradik dan kesemuanya lelaki. Emir bekerja sebagai seorang arikitek dan mempunyai firma seni bina serta perusahaan perniagaan sendiri. Kalau korang stalk Instagram dia, boleh check out di @wanemirastar.

Kalau nak tahu, Mira Filzah juga bakal berbiras dengan pengacara Shalma Ainaa yang berkahwin dengan adik kepada Emir iaitu Wan Imar Izzat.

Apa-apapun admin ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Mira Filzah dan Wan Emir. Semoga berbahagia hingga ke jannah. Amin! Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Rizman Ruzaini, 0hmymedia

Leave a Reply