Setelah Bercer4i Engku Emran Mula Luahkan Sesuatu Yang Ramai Tak sangka

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Engku Emran dan Laudya Cynthia Bella menjadi tumpuan umum selepas percer4ian rasmi. Emran dan Bella akhirnya berpis4h dengan baik. Bella mengakui bahawa Emran telah menjadi suami yang baik selama 2 tahun menjalani perkahwinan.

“Kami berdua telah bersetuju untuk berpis4h dengan cara yang baik. 2 tahun dia menjadi suami saya, banyak kebaikan, kebijaksanaan dan pembelajaran yang saya dapat, Insya Allah kebijaksanaan, pembelajaran, semua yang saya dapat, biar saya simpan, untuk saya menjadi wanita yang, insya Allah, jauh lebih baik, amin, “kata Bella kepada Insertlive

Engku Emran Tulis P0t0ngan Lagu Dari C0LDPLAY Dalam Gambar Aleesya

Memilih untuk tidak memberi apa-apa k0men tentang percer4ian ini, sebaliknya Emran memuatnaik gambar anak kesayangannnya di 1nstagram.

Menurut tinjauan, Engku baru-baru ini memaparkan beberapa gambar anaknya dari kecil hingga semakin dewasa. Dalam f0t0 itu, Engku menulis sep0t0ng lirik lagu C0ldplay berjudul ‘Fix Y0u’.

“But if y0u never try y0u’ll never kn0w, just what y0u’re w0rth (Jika kamu tak pernah mencuba maka kamu tak akan pernah tahu, seberapa berharganya kamu), lights will guide y0u h0me, and ignite y0ur b0nes (cahaya akan menuntun mu ke rumah, dan menerangi tulang mu),” tulis Engku di 1nsta St0ries.

Muat naik itu se0lah-0lah merupakan ungkapan perasaan Emran terhadap anak itu. Aleesya selalu menjadi cahaya hidup ketika Emran merasakan kesedihan. Apatah lagi Aleesya diketahui sering memberi semangat ketika Emran memasuki perlumbaan basikal.

Selain itu, juga terlihat sebuah f0t0 di mana Emran memandang Aleesya sambil tersenyum. Dalam muat naik itu, Emran memasukkan pesanan;

“Sem0ga anda selalu datang kepada saya untuk nasihati cinta saya”

Mungkin Engku Emran takut kehilangan satu-satunya anak gadisnya Aleesya yang semakin besar ya.. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Murai.my

Leave a Reply