Sharnaaz Ahmad Naik Angin Dgn Shuib Sepahtu Walaupun Dah Jelas Banyak Kali Dan 1ni Yang Terjadi

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Seperti yang ramai sudah tahu, Shuib Sepahtu bukan sahaja se0rang pelawak tetapi se0rang ahli perniagaan yang berjaya. Dengan membangunkan perniagaan air minuman yang dipanggil Bubble Bee, beliau dapat mencipta satu fen0mena yang setanding dengan air minuman b0ba dari luar negara.

Baru baru ini juga tul4r di media s0sial dimana Shuib telah membuka peluang pekerjaan kepada 100 0rang pertama. Mereka berpeluang untuk bekerja dengan Shuib di syarikat Bubble Bee.

Daripada 100 0rang yang hadir ke temuduga mencecah sehingga 300 lebih 0rang dan dikatakan 0rang beratur dari pagi untuk menunggu giliran.

Apa yang dibuat 0leh Shuib Sepahtu patut diberi pujian kerana dikala ramai kehilangan pekerjaan disebabkan 0leh PKP sebelum ini mampu berkerja semula untuk mencari rezeki.

Perancangan perniagaan Shuib Sepahtu memang terbaik. Selepas kejayaan rest0ren Bubble Bee di Shah Alam beliau telah membuat keputusan untuk membuka lagi cawangan.

Salah satu cawangan Bubble Bee beliau akan dikendalikan 0leh rakan baik beliau iaitu Sharnaaz Ahmad. Hari ini Shuib telah memuat naik satu vide0 dimana dia dan Sharnaaz Ahmad telah ke tapak kedai Bubble Bee yang sedang diren0vasi.

Pada asalnya Shuib seperti biasa ingin membuat VL0G tetapi apa yang berlaku seperti tidak dirancang. Menurut vide0 tersebut, rest0ren tersebut sepatutnya disiapkan pada 1hb June tetapi terpaksa ditangguhkan kerana PKP. Tarikh baru adalah 1hb Julai 2020.

Sharnaaz Ahmad seperti tidak yakin dan sering kali mempers0alkan Shuib adakah sempat rest0ren tersebut siap. Berulang kali Shuib menjawab bahawa akan sempat siap dan 0perasi pada 1hb Julai 2020 tetapi Sharnaaz tetapi tidak mahu percaya.

Tidak lama selepas itu, Sharnaaz Ahmad telah memuat naik satu 1nstast0ry dimana ayat tersebut seperti ditujukan kepada Shuib. Ini pertanyaan Shuib kepada Sharnaaz.

Adakah ini sekadar gimik atau betul betul berlaku? Apa p0n kita d0a yang baik baik dan sem0ga siap sepenuhnya rangkaian terbaru Shuib yang akan dikendalikan 0leh Sharnaaz Ahmad. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit AwatttSyeikhh Netw0rk

Leave a Reply