Statusnya Seakan Memperlekehkan Melayu Buat Netzen Naik B3rang,Muzaffar Jakel T4mpil Beri P3njelasan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

KPB akan dilaksanakan pada Isnin, 4hb Mei 2020. Ini bermakna beberapa sekt0r industri dan perniagaan dibenarkan semula ber0perasi setelah lebih sebulan tutup kerana PKP. Ini dimaklumkan sendiri 0leh Perdana Menteri Malaysia ke 8, Tan Sri Muhhiddin Yasin pada Hari Buruh 1hb Mei baru baru ini.

Syarat syarat telah ditetapkan untuk sesiapa yang ingin melakukan perniagaan. Antaranya penjarakkan s0sial harus dilakukan, pemeriksaan suhu pelanggan dan paling penting adalah mengambil butiran pelanggan.

Adik B0ngsu Jakel Kvtuk Melayu

Syarikat Jakel antara perniagaan yang mengumumkan bahawa gedung mereka bakal ber0perasi semula pada 4 Mei ini.

Namun, ramai mula menunjukkan perasaan tidak senang atas pembukaannya ek0ran w4bak C0V1D19 ini masih lagi belum reda.

Muzaffar Jakel dilihat memuat naik status di 1nstagram miliknya ek0ran 0rang ramai mula mempertika1kan tindakannya untuk menjalankan perniagaan 4 Mei ini.

Saya minta maaf…

Ek0ran terlanjur kata sebelum itu, Muzaffar Jakel mem0h0n maaf diatas p0stingnya itu yang membuatkan ramai 0rang salah faham.

S0P JAKEL

Muzaffar Jakel turut menjelaskan S0P yang bakal dibuat 0leh gedung mereka apabila perniagaan bakal dijalankan kelak.

Tidak cukup dengan itu , dia sekali lagi mem0h0n maaf di laman Faceb00knya kerana memperlihatkan netzen masih lagi tidak berpu4s hati dengannya.

Saya bukan shareh0lder atau 0wner Jakel..

Dia turut menjelaskan bahawa dia hanyalah bekerja di Jakel yang dimiliki 0leh abangnya itu. Segala kata-kata yang keluar daripadanya ialah kenyataan peribadinya dan tidak berkaitan dengan syarikat Jakel. Dia jugak k3sal mengunakan ayat yang tidak sepatutnya digunakan 0lehnya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit pop.hmtnws

Leave a Reply