“Sudah berjumpa ahli keluarga masing2”-Terkelu,Malu2 Mira Filzah akui dah bertunang

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Nur Amirah Filzah atau Mira Filzah merupakan pelak0n yang paling laris dalam Malaysia sekarang ini. Habis satu drama ada lagi drama lain yang muncul di mana beliau pasti menjadi her0in. B0leh dikatakan sekarang merupakan zaman kemuncak atau kegemilangan si cantik ini. Kalau tidak tak akan beliau dapat meraih gelaran Bintang Paling P0pular ABPBH yahun lepas.

Awal tahun ini ada desas desus tentang hubungan Mira dengan se0rang jejaka apabila mereka kelihatan hadir berdua di majlis perkahwinan pelak0n Farah Nabilah. Sejak dari itu, netzen tidak habis meng0rek rahsia siapakah jejaka yang bertuah berjaya menambat hati Mira.

Jejaka tersebut dikenali sebagai Wan Emir Astar ini merupakan se0rang artikek dan memiliki firma seni bina. Dia juga merupakan se0rang anak kepada Ahli Parlimen Kuala Kangsar iaitu YB Datin Mastura M0hd Yazid.

Walau bagaimanapun, Mira dan pasangan masih belum lagi membuat apa-apa pengumuman mahupun penjelasan tentang hubungan mereka pada phak media atau pun peminat.

Semalam Mira telah membuat live bersama Ustazah Asma’ Harun untuk membincangkan t0pik tentang peng0rbanan. Dalam live tersebut ada ketika dimana Ustazah bertanya tentang status Mira Filzah. Walaupun malu-malu tapi Mira Filzah akur untuk menjawab tentang dirinya yang sudah berpunya.

Perk0ngsian sedutan live tersebut dik0ngsikan dalam salah sebuah akaun peminat Mira Filzah di 1nstagram.

Alahai, malu-malu je Mira nak jawab. Kita d0akan sem0ga hubungan Mira dan pasangan berkekakalan bukan sahaja hingga ke jinjang pelamin malah sampai ke syurga.

Dengarnya kalau tiada apa-apa halangan mungkin bulan 0kt0ber ini, tapi sekarang negara tengah berper4ng dengan v1rus C0V1D19 mungkin terpaksa ditangguhkan. Apa-apa pun sem0ga semuanya berjalan dengan lancar.

Jangan menangis lelaki dekat luar sana ye. Hehe..Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Meh Baca

Leave a Reply