Sudah Seminggu Dem4m Di Scotland!1steri Jurukamera Terkilan K3napa Pr0duksi Tak Balik Awal

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Isteri kepada jurukamera drama Demi, Nurshazreen Zulkifli meluahkan rasa terkilan terhadap pihak pr0duksi yang tidak bertindak untuk pulang lebih awal selepas mengetahui keadaan kru yang mengalami dem4m ketika penggambaran dijalankan.

Nurshazreen turut memberitahu suaminya dem4m hampir seminggu dan maklum mengenai keadaan Ambia yang dem4m sejak berada Sc0tland lagi. Malah, Nurshazreen mend@kwa suaminya tidak pernah mengalami dem4m seteruk itu.

“Saya tahu yang dia dem4m. Dia ada ’v0ice call’ saya setiap hari. Sebelum dem4m, dia ada maklumkan hampir semua kru terbabit dem4m secara ‘0n 0ff‘. Cuma saya terkilan kenapa masih tak ambil keputusan balik seawal mungkin. Kenapa masih berada di sana dan teruskan penggambaran? Seingat saya ada dalam hampir seminggu lebih dia dem4m di sana.

“Dia bukan dem4m biasa sebab dia hingga tak larat nak bangun. Dia tidak pernah dem4m seteruk itu. Saya pun sudah beri am@ran dia mengenai simpt0m C0v1d19 itu sudah ada pada mereka,” katanya.

Nurshazreen turut dimaklumkan, selain dem4m suaminya juga turut mengalami munt4h. Ada yang maklumkan baru-baru ini yang mana suaminya mengalami munt4h sepanjang dia dem4m,” katanya.

Ditanya sama ada pihak pr0duksi ada menghubunginya, Nurshazreen berkata, penerbit iaitu Datin Mahfuzah Zakkiah tampil menghulurkan bantuan.

“Jurus0lek dan pengurus pr0duksi ada bertanya mengenai keadaan semasa suami. Datin pula ada memberikan sumbangan peribadi,” katanya.

Perkembangan terkini, Ambia Ahmad, 48, yang dir4wat di Unit Raw4tan Rapi (ICU), H0spital Sungai Bul0h (HSB) akibat j4ngkitan C0v1d19 mula sedarkan diri, semalam.

Ambia dibawa ke HSB sebaik tiba di tanah air selepas pulang dari menjalani penggambaran drama berkenaan di Inverness, Sc0tland pada 31 Mac lalu.

“Suami baru sedarkan diri semalam dan tiub dicabut. Tapi, hari ini terpaksa dipasang semula kerana paru-paru masih lemah. Kali terakhir saya berjumpa suami pada 8 Mac iaitu sehari sebelum mereka bert0lak ke Sc0tland,” katanya kepada Harian Metr0.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Hmetr0

Leave a Reply