“Susu 70Sen,Kicap 90Sen!”-Neelofa K0men Bila Ebit Lew Jual Harga Tak Masuk Akal

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Impian pendakwah bebas, Ustaz Ebit Lew untuk membuka beberapa buah pasar raya bagi membantu g0l0ngan yang memerlukan mendapatkan barangan keperluan kini bakal menjadi kenyataan. Difahamkan ianya sedang memasuki fasa akhir.

Berk0ngsi rasa di laman 1nstagram, Ustaz Ebit memberi tahu, pasar raya yang bakal diberi nama Elewsmart bakal memulakan 0perasinya di Bandar Baru Bangi bermula 18 Julai 2020 manakala cawangan lain di Kajang pula pada 19 Julai 2020.

“P0h0n d0akan yer @elewsmart letak harga paling murah untuk semua dan sekarang nak bagi pr0m0si untuk hari Grand 0pening di setiap cawangan.

“Bandar Baru Bangi dibuka Sabtu depan 18Julai dan Ahad 19 Julai di Kajang. 8 Cawangan lain minggu seterusnya berturut-turut-ebitlew,” tulisnya.

Tambahnya lagi, pasar raya tersebut bakal mengenakan pr0m0si harga ‘tak masuk akal’ bersempena dengan pelancaran tersebut. Pada hari tersebut, harga bagi satu pek mee segera hanyalah sekitar 90 sen manakala harga bagi setin susu pula hanya lah 70 sen.

Perkara tersebut nyata mengejutkan ramai pihak termasuklah pengacara p0pular Neel0fa yang turut berk0ngsi reaksi di laman Tw1tter miliknya.

“Masyaallah, murah betul. Sem0ga usaha Ustaz Ebit Lew sentiasa dipermudahkan,’ tulisnya.

Menerusi ruangan k0men, rata-rata netzen menitipkan d0a buat usaha murni Ustaz Ebit itu selain turut mencadangkan supaya keutamaan diberikan kepada mereka yang amat memerlukan.

Difahamkan, Ustaz Ebit bakal membuka lapan lagi buah cawangan pasar rayanya itu dalam masa yang terdekat. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber 1nstagram Ustaz Ebit Lew kredit MH

Leave a Reply