Syabas Dan Tahniah-Anak Ustaz Kazim Elias Dapat Straight ‘A’ Dalam SPM

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Buat para pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), hari ini merupakan saat yang dinantikan apabila kesemua keputusan SPM 2019 telah keluar.

Antara yang mendapat perkhabaran gembira adalah, anak perempuan kepada penceramah selebriti iaitu Ustaz Kazim Elias, dimaklumkan telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam SPM.

Anak ustaz Kazim dapat straight A

Menerusi hantaran di Faceb00k penceramah tersebut, telah berkongsi keputusan anak perempuannya, yang memperolehi kesemua A dalam setiap mata pelajaran yang diambil.

Tahniah!

Melihat keputusan cemerlang, rata-rata netzen mengucapkan ucapan tahniah buat anak kepada pendakwah terkenal tersebut, kerana berjaya membanggakan kedua ibu bapanya.

Semoga terus cemerlang…

Ustaz Kazim berjaya didik anak

Dengan didikan yang sempurna daripada kedua ibu bapa, sudah pasti dapat membesarkan anak-anak yang berjaya dalam akademik. Tahniah buat Ustaz Kazim Elias

Terdahulu tul@r mesej mengatakan penceramah terkenal, Datuk Mohd Kazim Elias sedang s@ki adalah tidak benar sama sekali. Perkara itu disahkan pihak Mohd Kazim menerusi laman Faceb00knya mengatakan Pengasas Pusat Pendidikan Al-Barakah itu dalam keadaan baik.

Menurutnya, mesej yang tul@r di dalam aplikasi Wh4ts4pp itu merupakan mesej lama yang ditul@r semula oleh pihak tidak bertanggungjawab. Hantaran tersebut merupakan hantaran lama yang dimuatnaik semula oleh pihak yang belum dapat dikenalpasti.

Mesej yang tul@r itu merupakan kejadian berlaku pada tahun 2016 ketika Mohd Kazim dimasukkan ke sebuah h0spital kerana mas@lah jantung. Pihaknya meminta semua pihak berdoa agar kesihatan Mohd Kazim terus kekal dalam keadaan baik.

Apa Kata Anda..M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Ustaz Kazim Elias kredit ohmymedia

Leave a Reply