Syatilla Melvin Dan TMJ Berbalas Perlian,Safawi Rasid T4mpil Mohon Maaf

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pagi tadi, kita dikejutkan dengan luahan pemilik kelab b0lasepak JDT berkenaan prestasi pemainnya yang agak mer0s0t. Walaupun tidak menyebut nama pemain tersebut, rata-rata warganet telah membuat spekul@si bahawa luahan itu ditujukan kepada Safawi Rasid.

Teman wanitanya juga turut dikaitkan dalam hal ini berikutan luahan TMJ seakan merujuk kepada m@salah peribadi pemain tersebut sehingga membuatkan kemer0s0tan prestasi bermain b0la sepak diatas padang.

Selepas nama Syifa Melvin ‘naik’ di media s0sial dan menerima banyak kec@man daripada warganet di ruangan k0men 1nstagramnya, kakak kepada pelak0n itu yang juga se0rang selebriti iaitu Syatilla Melvin telah bersuara di 1G st0ry miliknya. Walaupun tidak ditujukan kepada siapa, namun apa yang ditulis 0leh Syatilla seakan merujuk kepada penulisan TMJ.

TMJ balas kenyataan Tilla

Tidak berapa selepas itu, TMJ turut membalas kembali kenyataan Syatilla tersebut dengan menjawab tvduhan yang dilemparkan 0leh isteri Shaheizy Sam itu.

Tak paksa pun Pawi kahwin

Syifa juga turut mengeluarkan kenyataan di 1nstagram dengan men@fikan segala hal yang diperkatakan. Dia juga men@fikan sekerasnya d@kwaaan dia memaksa Safawi untuk mengahwininya dan sentiasa meny0k0ng kerjaya teman lelakinya itu.

Pawi m0h0n maaf

Namun begitu, Safawi dilihat enggan mengeruhkan lagi keadaan apabila memuat naik gambar serta pem0h0nan maaf terhadap prestasinya yang agak merundum. Dia juga berjanji akan terus berusaha menjadi lebih baik dan mengekalkan prestasinya.

Terdahulu, kemelut yang melanda ini terjadi apabila pemilik kelab dari Selatan Tanah Air tersebut bersuara di ruangan 1G st0ry dengan meluahkan rasa kes@l berpunca daripada prestasi menurun pemain paling bernilai itu.

Ia juga did@kwa ada hubung kait dengan teman wanitanya yang memaksanya untuk berkahwin. Jadi, TMJ telah menegur dan memberi sedikit nasihat berkaitan hal tersebut kerana perkara itu b0leh menjejaskan kariernya sebagai se0rang pemain b0lasepak pr0fesi0nal.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Samtilla, hrhcr0wnprincej0h0r kredit 0hmymedia

Leave a Reply