T0ni,kucing kesayangan Ashraf Sinclair m4ti..d3rita rindukan tuan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

SIAPA yang tidak sedih apabila kucing peliharaan yang dibelai penuh kasih sayang akhirnya m4ti di depan mata. Kucing kesayangan milik keluarga penyanyi Bunga Citra Lestari (BCL) yang diberi nama T0ni dipercayai m4ti akibat terlalu merindui Allahy4rham pelak0n Ashraf Sinclair.

Menerusi 1nstagram BCL pada Jumaat, kucingnya itu melalui saat yang sukar sehingga tidak mahu makan selepas suaminya meningg4l dunia pada 18 Februari lalu.

Bagaimanapun, penyanyi lagu Cinta Sejati itu reda dengan kem4tian haiwan peliharaan mereka itu yang sudah membawa kebahagian dan menjadi sebahagian daripada kehidupan mereka.

“Dear T0ni, terima kasih kerana membawa kegembiraan di rumah kami selama ini. Kucing paling cerdik dalam rumah ini. Didukung daddy sambil melihat cicak selalu menjadi masa kegemaran awak.

“Saya tahu kamu sudah berjuang, dua bulan yang agak sukar untuk kamu. Tidak memahami apa yang terjadi. Ia sangat sukar untuk kamu makan dan kamu menjadi semakin lemah hari demi hari.

“Tapi kamu se0rang pejuang. sehingga kamu tidak mampu lagi. Berehat dengan tenang T0ni… Kami sayang kamu. Terima kasih menjadi sebahagian daripada hidup kami.

“Anda akan dirindui. Sampaikan salam sayang kepada daddy di sana,” Tulis BCL yang turut memuat naik f0t0 kucing kesayangannya itu di 1nstagram.

Rata-rata netzen turut meluahkan rasa sedih dan mend0akan agar BCL sekeluarga kuat serta tabah mengharungi dugaan yang mendatang pada tahun ini.

Allahy4rham Ashraf Sinclair menghembuskan nafas terakhir di di Rumah S4kit Metr0p0litan Medical Centre (MMC), di Kuningan, Jakarta pada 18 Februari lalu selepas mengalami ser4ngan jantung.

Dalam pada itu, ibu kepada arw4h Ashraf iaitu Khadijah A Rahman juga berk0ngsi berita sedih tersebut menerusi laman 1nstagram miliknya.

“Ya Allah. Kucing kesayangan Arw4h Ashraf sudah pulang ke Rahmatullah juga,” katanya.

Ashraf dan BCL mendirikan rumah tangga pada 8 N0vember 2008 di Masjid Al Bina Senayan, Jakarta dan pasangan itu dikurniakan se0rang anak lelaki N0ah Aidan Sinclair, 10.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply