Tahinah!Pelak0n Kacak Ikmal Amry Bertunang Di Hari Raya Ketiga,Rancang Nikah Pada..

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Rasanya belum terlambat untuk mengucapkan tahniah diucapkan buat pelak0n, Ikmal Amry yang sudahpun selamat mengikat tali pertunangan bersama gadis pilihan hati yang dikenali sebagai Najla.

Memetik Remaja, pasangan sama cantik sama padan ini bertunang pada Hari Raya ketiga. Sambil memanjat rasa syukur, peserta Her0 Remaja 2017 ini juga mengakui sudah lama merancang untuk bertunang, sekali gus musim cuti perayaan dilihat sebagai masa terbaik.

“Sebenarnya kami dah rancang agak lama untuk mengikat tali pertunangan ini. Jadi rasanya ini adalah waktu yang sesuai sebelum semua sibuk memulakan pekerjaan nanti.

“Majlis yang dilangsungkan pun sederhana sahaja. Hanya disertai 0leh keluarga rapat. Alhamdulillah kami berdua rasa sudah tiba masanya untuk meneruskan hubungan ke peringkat seterusnya. Umur saya pun dah 27 tahun ini.

“Adik-beradik saya yang lain pun masa umur macam ni mereka dah ada dua, tiga 0rang anak dah,” katanya.

Percaya kepada rezeki selepas bergelar tunangan 0rang, bintang ini turut mend0akan agar semuanya dipermudahkan selepas ini.

“Lagi pun Al0ng pun ada cakap, jangan risau tentang rezeki. InsyaAllah kalau nak buat benda baik, Allah akan permudahkan dan bila kahwin nanti rezeki juga semakin murah,” jelasnya lagi. Pada masa sama, berita gembira itu turut dik0ngsi di laman instagram dia dan pasangan.

Pelak0n yang mulai dikenali menerusi Gantung The Series ini juga turut mengucapkan terima kasih buat semua yang mend0akan dan merancang untuk akhiri zaman bujang akhir tahun ini, bergantung kepada situasi semasa (c0v1d19).

“Sebelum ini waktu pertama kali saya memuat naik gambar Najla di media s0sial, pelbagai reaksi yang kami terima. Bagi meminat yang memang dah lama mengikuti saya, mereka turut gembira dan menerima hubungan kami seadanya.

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang tak putus-putus memberi s0k0ngan buat saya selama ini,” akhirinya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber/F0t0 Majalah Remaja, Instagram Ikmal Amry & Najla

Leave a Reply