Tahniah Mira Filzah..Dikatakan dah dirisik orang Perak,bakal nikah oktober ini

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Industri hiburan dikhabar berita gembira dari pelak0n cantik manis, Mira Filzah. Sekarang ini bertiup kencang khabar angin mengatakan beliau sudah pun dirisik buah hatinya, Wan Emir Astar dan bakal melangsungkan pertunangan pada bulan September ini.

G0sip terbabit dikuatkan lagi apabila pasangan ini hadir buat pertama kalinya di hadapan umum sewaktu majlis resepsi perkahwinan Farah Nabilah yang berlangsung tidak lama dahulu.

Mereka dikatakan mula berkenalan sewaktu zaman pengajian, sebelum hubungan itu terhenti apabila Wan Emir mengambil keputusan terbang ke luar negara untuk melanjutkan pelajaran.

Bagaimanapun sehingga kini Mira masih kekal dengan pendiriannya untuk merahsiakan identiti kekasihnya itu atas permintaan keluarga kedua-dua pihak.

Terbaru, pelak0n Mira Filzah dan buah hatinya, Wan Emir Astar dilap0rkan bakal disatukan sebagai suami isteri sekitar bulan 0kt0ber ini.

Memetik lap0ran Astr0 Awani, hari bahagia pasangan yang sehingga kini masih mengunci mulut mengenai hubungan mereka itu akan diadakan di ibu negara.

Wan Emir yang juga se0rang arkitek difahamkan sudah menghantar r0mb0ngan untuk merisik pelak0n wanita p0pular berusia 26 tahun itu. Lelaki berusia 30 tahun itu pula merupakan anak sulung daripada empat beradik.

“Insya-Allah jika tiada aral melintang Mira dan Wan Emir akan berkahwin pada 0kt0ber ini,” kata sumber kepada Astr0 Awani pada Rabu.

Ibu Wan Emir ialah Ahli Parlimen Kuala Kangsar, Datin Mastura M0hd Yazid yang baru saja dilantik sebagai Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-tugas Khas) dalam Kabinet Malaysia 2020.

Pasangan berkenaan sebetulnya sudah lama mengenali antara satu sama lain. Mira atau nama sebenarnya, Nur Amirah Filzah Badi0ezaman dan Wan Emir pernah belajar di sek0lah yang sama.

Bagaimanapun, apabila Wan Emir melanjutkan pengajian, hubungan mereka terhenti sehinggalah kembali bertemu dan berhubung semula. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit astr0awani

Leave a Reply