Tahniah!Isteri selamat bersalin,pelak0n Shukri Yahaya timang anak lelaki

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

PELAK0N Shukri Yahaya melahirkan rasa syukur dan teruja apabila isterinya iaitu Tya Adnan selamat melahirkan anak kedua mereka pada Isnin. Shukri atau nama sebenarnya M0hd Shukri Yahaya, 32, berk0ngsi khabar gembira itu menerusi Instagram miliknya.

“Alhamdulillah, hari ini Isnin 20 Julai pukul 2.18 petang, lahirlah adik lelaki Aaira Ameena. Terima kasih kepada uncle dan aunty yang d0a untuk kesihatan, keselamatan m0mmy dan baby yang baru lahir ni. Harap Allah akan balas beribu lagi kebaikan pada semua yang mend0akan, amin,” tulisnya.

Pelak0n itu turut menerima ucapan tahniah daripada peminat serta rakan-rakan artis.

“Tahniah, br0ther. Amin, next saya pula lagi tiga minggu,” kata penyanyi Ipp0 Hafiz.

“Alhamdulillah, bayi lelaki yang sangat c0mel. Tahniah Shuk dan Tya,” k0men pelak0n Siti Saleha.

“Tahniah,” tulis pelak0n Pekin Ibrahim ringkas.

Menerusi lap0ran mStar pada 5 Julai lalu, Shukri berkata dia dan isteri sudah mempunyai nama yang sesuai untuk anak kedua mereka namun masih belum sedia untuk berk0ngsi kepada umum.

“Persiapan semua kami dah siapkan dari awal, menunggu waktu beberapa minggu saja lagi. Alhamdulillah, kandungan kedua ini isteri pun tak banyak alahan! Cuma bab em0si tu biasalah untuk perempuan… mengandung atau tidak tetap ada em0si tapi tentang em0si tu saya berjaya tangani dengan baik.

“Sejujurnya memang sangat teruja sebab nak dapat baby b0y… nama pun sudah ada tapi selepas lahir nanti baru saya k0ngsikan. InsyaAllah saya akan bercuti selama seminggu selepas isteri bersalin,” katanya kepada mStar.

Shukri berkahwin dengan Tya pada 20 N0vember 2015 di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya. Pasangan itu sebelum ini dikurniakan se0rang cahaya mata perempuan iaitu Aaira Ameena yang kini berusia empat tahun.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply