Tak Pernah Minta Satu Sen Duit Safawi,Tak Pernah Paksa..-Syifa Melvin T4mpil Beri Penjelasan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Syifa Melvin yang dikaitkan sebagai punca kepada kemer0s0tan prestasi pemain J0h0r Darul Ta’zim (JDT), Safawi Rasid tampil mempertahankan dirinya.

Jelas pelak0n drama SisCuba ini, tvduhan pemilik JDT, Tunku Ismail Sultan Ibrahim terhadapnya adalah tidak berasas dan dia menafikan dirinya penyebab kepada aksi l0nglai Safawi dalam tiga aksi k0mpetatif skuad Harimau Selatan setakat ini.

Kata Syifa atau nama sebenarnya Nur Syifa Athirah Amir0l Melvin itu lagi, dia tidak pernah memberi tekanan kepada pemain kebangsaan yang memiliki kehebatan kaki kiri itu untuk berkahwin hingga menyebabkan Safawi hilang f0kus.

“Tak pernah paksa kahwin, tak pernah mintak satu sen duit Safawi!! Demi Allah , Allah Maha Adil,” kata adik kepada Syatilla Melvin itu di laman st0ry 1nstagramnya.

Bagaimanapun, melalui semakan kali kedua, pelak0n berkenaan difahamkan sudah memadamkan entri berkenaan.

Sebelum ini, hubungan kedua-dua merpati sej0li ini tidak perlu dirahsiakan lagi apabila Syifa pernah beberapa kali meluahkan tentang hubungan cintanya bersama pemain kelahiran Dungun, Terengganu itu.

Malah, terbaru pada Januari lalu ketika menyambut hari kelahiran Syifa, pemain JDT itu dikatakan membuat kejutan dengan menghadiahkan sebentuk cincin kepada kekasihnya itu.

Tindakan Safawi itu menguatkan lagi spekul@si bahawa pasangan itu kemungkinan bakal melangkah ke fasa lebih serius selepas ini.

Bagaimanapun, aksi merudum Safawi ketika ini nyata tidak disenangi 0leh Tunku Ismail yang mend@kwa pemain kebangsaan itu tertekan kerana dipaksa berkahwin dengan Syifa.

Malah, Tunku Ismail turut mended@hkan pelak0n berkenaan hanya mahu menumpang di atas kekayaan dan p0pulariti Safawi sebagai pemain b0la sepak.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Hmetr0

Leave a Reply