Tak Sangka Ajai bersemuka dgn Hafiz Zainal dan bagi kata dua selepas k0nsert Big Stage

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sehubungan dengan rasa tak puas hati netzen terhadap krit1kan tegas Ajai terhadap Hafiz Zainal dalam minggu pertama k0nsert Big Stage 2020 (BS2020), Ajai yang memainkan peranan sebagai juri tetap menegaskan bahawa sepatutnya bintang Hafiz Zainal layak mendapat markah k0s0ng kerana menyanyikan lagu dengan sumbang.

Katanya lagi menerusi Astr0 Gempak, Ajai melihat perkara tersebut kepada pekak nada dan ia satu masalah besar bagi se0rang penyanyi.

Tegasya lagi, tujuan dia melakukan perkara sedemikian ada untuk memberikan pengajaran. Malah, katanya lagi dia tak nak cakap pekak nada sebab kadang-kadang ket4kutan di atas pentas b0leh menjejaskan keseluruhan persembahan.

“Jadi, t00 b4d benda tu terjadi pada dia hari ini. Mungkin minggu depan dia akan belajar. Why n0t dari zer0 kepada her0?.”

Tambahnya, markah k0s0ng itu tidak perlu dijadikan sebagai sesuatu perkara yang menjatuhkan kerana ia pemberi semangat kepada Hafiz Zainal dan pemangkin untuk buktikan bahawa Hafiz Zainal buktikan bahawa dia bukan pekak nada dalam k0nsert minggu depan.

Sebelum kec4man di media s0sial berlaku lagi, pada malam selepas k0nsert minggu pertama itu lagi telah menjelaskan bahawa dia tidak kisah jika netzen akan memb3ncinya kerana niat asalnya adalah untuk memberikan ilmu yang betul kepada semua peserta. Tambahnya mereka yang meng3cam dirinya itu mungkin peminat setia.

“Yang bercakap-cakap tu mungkin peminat setia tetapi tugas saya adalah untuk memperbaiki penyanyi-penyanyi yang anda semua suka ni untuk dia menjadi betul,” jelasnya lagi.

Dalam pada itu saluran Y0uTube MyBuzz ada menunjukkan Ajai ada bersemuka dengan Haifz Zainal dan memberi s0k0ngan m0ral untuk terus bangkit dengan teguran yang diberikan ketika k0nsert sedang berlangsung. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit L0bakmerah

Leave a Reply