Tak Sangka Itu Aidilfitri Terakhir Kita-Vde0 BCL Luah Rasa Cinta dan Rindu Terhadap Ashraf Buat Mata Masuk Habuk

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

SAMBUTAN Aidilfitri tahun ini cukup berbeza buat penyanyi Bunga Citra Lestari apabila dia meraikan hari lebaran itu tanpa suami tercinta iaitu Allahy4rham Ashraf Sinclair dan menyambutnya dalam keadaan n0rma baharu akibat penul4ran w4bak C0v1d19.

Penyanyi lagu Cinta Sejati ini berk0ngsi m0men menyambut Aidilfitri tahun ini menerusi laman Y0utube pada Ahad. Dalam vide0 yang dimuat naik itu, Bunga turut mengimbau kembali kenangan meraikan hari raya bersama Allahy4rham pada tahun sebelum ini.

Selain anak mereka, N0ah, turut kelihatan ibu bapanya, Muchlis Rusli dan Emmy Syarif serta ibu mentua, Khadijah Abdul Rahman dan beberapa 0rang saudara terdekat.

Sementara itu, Bunga meluahkan rasa syukur kerana masih diberikan kesempatan untuk meraikan Aidilfitri bersama insan tersayang ketika 0rang ramai kini sedang berdepan pelbagai dugaan dan ujian.

“Itu tidak mengurangkan kemuliaan Aidilfitri, kami bermaaf-maafan dan melalui m0men ini kita makin sedar bahawa di luar segala cubaan mendatang, namun kita bersyukur masih ada bersama.

Kita duduk bersama berk0ngsi kasih sayang, ummi (ibu Ashraf) sudah dua bulan berada di Ind0nesia jauh dari keluarga di Malaysia menemani saya dan N0ah, juga pada ibu dan ayah serta semua..saya ingin mengucapkan terima kasih kerana mereka berada bersama saya.

Dear l0ve, meskipun ragamu sudah tiada tapi jiwamu sentiasa ada bersama saya dan d0a untukmu cara untuk saya meluahkan rasa cinta..I miss y0u each and everyday!,” ujarnya.

Allahy4rham Ashraf Sinclair meningg4l dunia akibat ser4ngan jantung pada 18 Februari lalu di Jakarta, Ind0nesia. Pemergian arw4h Ashraf bukan sahaja memberi tamparan kepada keluarga malah semua yang mengenalinya terutama rakan selebriti serta peminat dari Ind0nesia dan Malaysia.

Rata-rata pen0nt0n juga bersedih dan menangis men0nt0n vide0 ini. Mereka turut memberi kata-kata semangat buat Bunga untuk meneruskan kehidupan bersama anak tanpa Ashraf disisi.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber MStar

Leave a Reply