“Tegurlah isteri,jga maruah suami..”-Aiman Hakim Dit3gur Kerana Zahirah Macwilson Terlalu S3ksi

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Aiman Hakim Redza dan Zahirah Macwils0n b0leh dikatakan sebagai pasangan selebriti paling sempurna di Malaysia. Mana tidaknya, kedua-dua pasangan ini tinggi lampai dan mempunyai wajah yang sangat menawan.

Malah, gambar-gambar yang dik0ngsikan di laman 1nstagram mereka berdua juga sering mendapat pujian para peminat. Kata 0rang, b0leh bersemut skrin telef0n tu!

Terbaru, Aiman berk0ngsikan gambar terbaru mereka berdua yang bertujuan menunjukkan s0k0ngan kepada kempen UNICEF dengan membeli gelang tangan.

Namun, lain pula yang terjadi apabila gambar berkenaan mendapat reaksi kurang senang daripada sesetengah netzen yang beranggapan Zahirah berpakaian terlalu s3ksi.

“Jaga maruah…”

“Walaupun dah halal…”

“Jaga aurat”

“Ajar isteri menutup aurat dengan baik”

Meskipun k0men-k0men tersebut bertujuan memberi teguran kepada pasangan ini, medium ruangan k0men yang digunakan se0lah-0lah kelihatan kurang sesuai. Apa k0men k0rang?

Terdahulu, Zahirah MacWils0n selamat bergelar isteri Aiman Hakim apabila pasangan itu sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz pada malam Khamis 20.2.2020 lepas.

Pasangan itu dinikahkan 0leh bapa pengantin perempuan iaitu Zain0l Mac Wils0n di F0yer GlamHall Mercu Mustapha Kamal, Petaling Jaya pada pukul 9 malam.

Pada majlis pernikahan itu, pengantin perempuan menerima wang tunai RM300 sebagai mas kahwin bersama tujuh berbalas lima dulang hantaran. Zahirah memberitahu dia tidak berniat untuk merahsiakan mengenai hari bahagianya, sebaliknya ingin memberi kejutan.

Zahirah dan Aiman mengikat tali pertunangan pada 8 Jun tahun lalu di kediaman keluarga aktres itu di Perth, Australia selepas hampir enam bulan menjalinkan hubungan cinta.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Cari

Leave a Reply