“Tengok pun dah serram..seriau sampai terangkat kaki”-Ummi Nazeera Tunjuk Macam Mana Buat Test C0v1d19 Drive Thru

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Apa yang b@hayanya pasal C0v1d19 ni, kadang kalanya ia tidak menunjukkang gejala dekat diri kita, ia sekaligus telah menjadi anc@man kepada mereka yang bekerja berhadapan dengan 0rang luar.

Kalau rasa was-was baik pergi buat pemeriksaan, tapi pernah terfikir tak macam mana cara mereka buat pemeriksaan tu? Mesti k0rang tertanya-tanya kan? K0rang dah tahu lepas teng0k perk0ngsian daripad Ummi Nazeera ini ketika menjalani pemeriksaan tersebut.

Dia buat secara pandu lalu, dan keputusan b0leh didapati dalam masa 10 minit sahaja, tidak dinafikan harganya agak mahal tapi apa salahnya kalau ianya demi kebaikan kita.

Dalam pada itu, Ummi sempat memberikan pesanan kepada 0rang luar sana, agar patuhi arahan pihak berkuasa andaikata tidak mahu menjalani ujiankesihatan jika ada travel sebelum ini.

Rasa seriau teng0k dia buat macam tu.

“Syukur Alhamdulillah … The result is NEG4TIVE… Kepada yang pernah ke luar negara baru baru ni .. Saya sarankan untuk buat C0v1d19 test ni… Walaupun KKM suruh qu4rantine sahaja.. Kalau ada duit nak travel, apa salahnya keluar sikit duit lagi utk buat c0nfirmati0n test ni ..”

“Tak susah pun.. Ummi pergi yang Drive Thru punya . Memang pedih sikit.. Tapi berbal0i.. Jangan t@kut. Kejap je buat! Tak sampai 10 minit siap !”

Netzen sendiri pun seram teng0k part kena cucuk hidung tu.

Apapun, betul kata Ummi tu andaikata kalau tak cukup b0leh sahaja buat biasa tak payah drive thru, tapi seel0knya lepas buat pemeriksaan tu jangan lah yakin sangat b0leh berjalan sesuka hati duduk je kat rumah diam-diam.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit L0bakmerah

Leave a Reply