Terd3dah tanpa sedar,Pengurus kant0ikan Fattzura bakal timang bayi lelaki

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Bakal menimang cahaya mata sulung dijangka 0kt0ber depan, bagaimana pasangan selebriti p0pular, Fazura dan Fattah Amin mahu merahsiakan jantina anak terlebih dahulu dan akan diumumkan apabila tiba waktunya kelak.

Bagaimanapun, status di 1nstagram pengurus Fazura iaitu Iman Tang menjadi perhatian ramai apabila se0lah memberi bayangan pasangan itu bakal menimang cahaya mata lelaki.

Berk0ngsikan gambar bersama Fazura, lebih menjadi perhatian apabila Iman Tang memaklumkan sudah ‘b00king’ anak pasangan itu untuk menjadi peny0k0ng kelab b0la sepak Liverp00l.

Bagaimanapun ketika dihubungi Gempak, Iman memaklumkan dia tetap akan melakukannya tanpa mengambil kira jantina bayi pasangan itu. Malah Fazura dan Fattah sendiri juga belum tahu tentang jantina anak mereka.

“Ramai yang telef0n dan bertanya betul ke Fazura akan dapat baby b0y? Lagi-lagi bila saya masukkan dua nama pasukan b0la sepak gergasi Er0pah kata dalam tu kan?

“Sebenarnya saya dah ‘b00king’ baby Faz untuk jadi peny0k0ng Liverp00l tak kiralah dia lelaki atau perempuan. Fazura dan Fattah sendiri belum tahu jantina bayi mereka sebab bulan depan baru mereka akan buat check-up untuk tujuan tersebut,” katanya.

Sebelum ini, Fazura berkata dia dan Fattah mengambil keputusan untuk tidak mengumumkan jantina cahaya mata sulung mereka kepada umum sehinggalah bayi itu dilahirkan.

Malah, Fazura memberitahu 0rang ramai tidak perlu berteka-teki mengenai jantina bayi mereka sebaliknya m0h0n supaya mend0akan agar dia dan anaknya berada dalam keadaan selamat kerana itu lebih penting.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Astr0Gempak , R0tikaya

Leave a Reply