“Terima kasih Allah jadikan dia permaisuri hidupku!”-Zamarul Hisham,Diana Rafar bakal timang anak ketiga

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Mendapat ucapan hari lahir daripada suami tercinta pastinya sesuatu yang indah. Tambahan pula dibuat menerusi akaun media s0sial yang sentiasa menjadi perhatian peminat. Lebih menggembirakan disamping ucapan hari lahir, suami turut umumkan berita kehamilan isteri tercinta yang kini sudah pun memasuki usia lima bulan.

Pelak0n yang pernah memenangi Pelak0n Terbaik Festival Filem Malaysia (FFM), Zamarul Hisham bukan sahaja membuat ucapan selamat hari lahir buat isteri tercinta, Diana Rafar, tetapi turut mengumumkan isterinya sedang hamil 5 bulan.

Dalam satu entri di Instagram miliknya, Zamarul berk0ngsi sekeping gambar isteri tercinta yang juga merupakan se0rang pelak0n dan penyanyi.

“Selamat hari kelahiran buat bidadariku Diana Rafar…. terima kasih Allah kerana menjadikan dia permaisuri hidupku.

Zamarul k0ngsi berita gembira sempena ulang tahun kelahiran isteri.

“Sem0ga diberi kesihatan yang baik, diperluaskan pintu rezeki, sentiasa dirahmati, diberkati dan dilindungi Allah SWT. Alhamdulillah kini hamil lima bulan, d0akan kesejahteraan Diana dan baby sem0ga diberi kesihatan yang baik,” tulisnya di Instagram.

Zamarul yang belum lagi mendedahkan jantina anak dalam kandungan isterinya itu kelihatan amat terharu dan bersyukur.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata pengikut Zamarul dan rakan-rakan artis yang lain menzahirkan ucapan tahniah buat pasangan itu malah turut mend0akan supaya isteri serta anak dalam kandungannya dalam keadaan sihat.

Zamarul, 49, berkahwin dengan Diana Rafar pada tahun 2009. Pasangan ini telah dikurniakan dengan dua 0rang cahaya mata, Kashfi Haikal dan Kayla Reysha.

Tahniah diucapkan kepada Zamarul Hisham dan Diana Rafar dengan kehamilan yang baru ini. Sem0ga dipermudahkan melalui fasa kehamilan ini. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar, Gempak

Leave a Reply