“Terima kasih Nabila!Saya Belum Tentu Akan Dapat Ibu Yang Bagus Macam Nabila..”-Sharnaaz gembira dapat jumpa anak

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n dan ahli perniagaan, Sharnaaz Ahmad,34, mengakui akan menerima apa sahaja keputusan m4hkamah berkaitan dengan s0al rumah tangga bersama isterinya, N00r Nabila,35.

Jelasnya, pr0ses tersebut sepatutnya sudah diketahui lebih awal, akan tetapi ia tertangguh atas situasi semasa yang berlaku akibat penul4ran p4ndemik C0v1d19.

“Saya tak cer4i lagi. Tapi keputusan dari pihak m4hkamah akan keluar tidak lama lagi. Apa yang b0leh saya beritahu, antara hubungan saya bersama Nabila, kami berkawan yang membesarkan Jebat sebagai ibu bapa yang baik buat masa sekarang. Apa sahaja keputusan saya serahkan kepada pihak m4hkamah,” katanya.

Dia bagaimanapun menzahirkan rasa syukur kerana masih berpeluang bertemu dengan anaknya, Jebat Jayden secara baik.

“Akan tetapi apa yang b0leh saya jelaskan mengenai Nabila sebagai ibu, buat masa sekarang saya bersyukurlah. 0rang kata saya sudah dapat apa yang saya sepatutnya dapat. Misalnya dapat bawa Jebat keluar, bawanya jalan-jalan tanpa halangan dan sebagainya.

“Jadi bagi saya ia sudah cukup besar rahmat. Saya b0leh jumpa Jebat tiga kali sehari, macam dulu ada masalah sikit untuk jumpanya. Sekarang semuanya 0kay, tak ada masalah dan saya sangat gembira,” katanya.

Bercakap mengenai perhubungannya bersama kakak kepada Neel0fa itu, pelak0n Lelakimu Yang Dulu akui menyerahkan perkara tersebut kepada Yang Maha Kuasa memandangkan keutamaannya kini hanyalah terhadap anak.

“Nak dikatakan mengenai perhubungan, Allah saja yang tahu. Saya sendiri tak b0leh jawab sebab sekarang saya punya keutamaan bukan perkahwinan dah.

“Keutamaan saya adalah untuk besarkan Jebat dan nak dia rasa bahawa dia tak pernah hilang bapa. Sebagai bapa, saya berikan 100 peratus, apa sahaja yang termampu. Saya terima apa sahaja keputusan m4hkamah, lebih setahun lalu saja dah terima.

“Sebab kalaulah saya tidak terima atau m0ve 0n terhadap apa yang berlaku, saya mungkin sudah jadi tak betul. Akan tetapi sejak kecil, saya s0rang yang akan ‘fight’ untuk apa yang saya nak.

“Walau 0rang akan kata saya buat dengan cara saya, misalnya k4sar dan sebagainya, saya tidak peduli. Itu cara saya, bergantung kepada pandangan masing-masing,” akui Sharnaaz.

Pada masa sama, dia turut menyifatkan dirinya bertuah kerana mempunyai rakan yang banyak memberikan semangat dan s0k0ngan.

“Masa saya d0wn, teruk dulu tu… Saya banyak habiskan masa di rumah di samping mendekatkan diri dengan Tuhan demi r0hani saya.

“Pada masa sama, saya ni se0rang yang suka bersendirian tetapi saya bersyukur kerana ada sahabat yang ada bersama dalam susah senang. Mereka ada di belakang saya. Alhamdulillah dengan apa yang saya per0lehi sekarang adalah semangat dari mereka juga,” akuinya.

Mengh0rmati Nabila sebagai ibu kepada anaknya, Sharnaaz turut berterima kasih kepada wanita berkenaan yang diakui sebagai ibu yang baik.

“Pada masa sama, saya juga kena h0rmati Nabila. Saya belum tentu akan dapat ibu yang bagus macam Nabila, itu sahaja yang b0leh saya cakap.

“Apa yang saya nampak hari ini, Jebat dibesarkan dengan 100 peratus kasih sayang se0rang ibu yang bagus. Itu saya tidak nafikan, terima kasih kepada Nabila.

“Sekarang apa yang diberikan pada saya pula sebagai se0rang bapa, dia masih memandang saya sebagai bapa kepada Jebat. Perkara itu bagi saya sudah syurga dah. Mengenai hubungan kami, kita letak ke tepi. Jebat tiada kena mengena, saya hanya mahu yang terbaik untuk anak. Itu sahaja,” katanya.

Terdahulu, Sharnaaz ditemui pada Pelancaran Bumblee Bee di Danau K0ta, Kuala Lumpur pada Khamis. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit MH

Leave a Reply