Terlerai Kasih,M0del Nia Atasha D3dah Hubungan Cintanya Dgn Qi Razali Berakhir

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

M0del dan h0s, Nia Atasha R0sli akhirnya mend3dahkan hubungan cintanya bersama pelak0n, Qi Razali telah berakhir awal tahun ini. Bagaimanapun memetik Gempak, Nia memaklumkan dia dan Qi masih meneruskan huhungan sebagai rakan baik.

“Saya dan Qi tidak lagi bercinta sejak awal tahun ini, tetapi, apa yang b0leh saya katakan, kami berdua 0kay sahaja dengan keputusan yang dibuat. Lagipun, saya dan Qi masih mengekalkan persahabatan kami sebagai rakan baik sehingga kini,” katanya seperti dipetik.

Pada masa sama, Nia menjelaskan, dia lebih selesa untuk tidak menyembunyikan perkara itu daripada pengetahuan umum, khasnya di media s0sial.

“Saya cuba untuk sentiasa bersikap tenang, saya juga tak kisah jika ada yang bertanya kepada saya secara terbuka di media s0sial kerana saya tak mahu s0r0kkan perkara ini,” jelasnya lagi.

Nia dan Qi sebelum ini secara terbuka mended4hkan mengenai hubungan rapat yang terjalin kira-kira sejak tiga tahun lalu. Sebelum ini pelak0n dan pengacara Qi Razali mengakui dia mempunyai perancangan untuk berkahwin dengan kekasihnya, Nia Atasha R0sli tetapi bukan dalam masa terdekat.

Pemilik nama Qushairi M0hammed Razali, 42, ini mahu Nia memberikan f0kus terhadap kerjanya sebagai pengacara dan wartawan penyiaran.

Pada awal April lalu,menurut lap0ran Mstar Qi Razali meluahkan rasa b3rang apabila rekaan dan k0nsep jenama tudung hasil usaha keras Nia Atasha ditirv 0leh jenama tudung terkenal milik usahawan Vivy Yus0f iaitu dUCk.

Qi berkata, tindakan itu sangat tidak wajar kerana ia dilihat memusn4hkan usaha 0rang lain yang bersungguh-sungguh menghasilkan pr0duk untuk jenama mereka.

“Nak cipl4k pun agak-agaklah. Aiy0, seperti mana saya katakan, PKP ini semua perangai sebenar keluar.”

Bagaimanapun, Vivy menerusi laman s0sial menafikan perkara tersebut dan menjelaskan pasukannya sudah lebih awal memulakan pr0jek itu iaitu pada Jun 2018.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Gempak kredit MH

Leave a Reply