Tersasul Sebut Nama Hawa Ketika Live,Zizan Akhirnya Buat Pengakuan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

PADA MALAM TADI, PELAK0N DAN PENYANYI TERKENAL ZIZAN RAZAK ANTARA TETAMU JEMPUTAN RANCANGAN HIBURAN P0PULAR, MELET0P PADA KALI INI DAN TERNYATA, SEPERTI BIASA DIA MENJADI PERHATIAN MENERUSI TEMU BUAL BERSAMA H0S MELET0P.

Zizan Razak ini turut tidak terlepas untuk menjawab teka-teki mengenai hubungan nya dengan se0rang wanita yang merupakan penyampai berita terkenal iaitu Hawa Rizwana.

Ini berikutan, baru-baru ini timbul pelbagai sp3kulasi mengenai mereka berdua apabila di lihat meluangkan masa melakukan aktiviti ber basikal dan ber k0ngsikan hal itu di laman Instagram miliknya sehingga mengundang pelbagai reaksi warganet.

Zizan Razak dan Hawa jadi perhatian

Di s0al 0leh h0s jemputan pada kali ini, N0ra Danish bersama Nabil Ahmad tentang hal itu, dia yang pada mulanya bersel0r0h lalu menjawab ianya hanya sekadar kebetulan kerana dia sememangnya meminati aktiviti ber basikal.

Kedua-dua rakannya itu turut mengucapkan tahniah dan memberikan s0k0ngan namun tidak di sangka-sangka Zizan Razak ter lepas menyebut nama penyampai berita ter kenal itu di rancangan Melet0p pada malam tadi sehingga membuatkan warganet ter hibur dengan gelagat lucu nya.

Menerusi temu bual yang di k0ngsikan di Y0utube dapat diperhatikan dia bersama penyanyi Tam Spider pada malam tadi ber k0ngsikan per kembangan kepada peminat.

Dalam pada masa yang sama, warganet di ruangan k0men turut mengharapkan agar Melet0p juga menjemput ‘kembar’ Neel0fa iaitu Hawa Rizwana bersama selebriti itu.

“Bile nak bawak Hawa datang Melet0p dan L0fa sekali…”

“Lawak part Zizan terlepas cakap”

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih!

Leave a Reply