Teruskan Kehidupan Baru,Akhirnya Bunga Citra Lestari Lancar Hijab Jenama Sendiri.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Zaman sekarang kita punya begitu banyak platf0rm yang b0leh buat duit jika diatur dengan bijak. Ramai selebriti yang dilihat menjalankan perniagaan berasaskan tudung dan perniagaan 0nline yang lain. Dan, lebih mengagumkan setiap pr0duk yang dilancarkan pasti mendapat reaksi p0sitif daripada para mengikut dan juga peminat.

Juallah apa pun, pasti s0ld 0ut sehinggakan terpaksa menunggu st0k baru berminggu-minggu. Begitu yang biasa terjad0 setiap ada seleberiti yang mengeluarkan pr0duk baru. Daripada pr0duk tudung, alat s0lek, suplemen untuk kanak-kanak dan minyak esen pengurang selera makan yang ternyata mendapat sambutan yang menggalakkan.

Enggan terus bersedih, penyanyi dan pelak0n Bunga Citra Lestari (BCL) kini meneruskan kehidupan bersama anak tunggal kesayangan N0ah Aidan Sinclair.

Mulakan Perniagaan Dalam Talian

Umum mengetahui BCL begitu terkesan dengan pemergian suaminya,Allahy@rham Ahsraf Sinclair yang meningg4l dunia pada 18 Februari lalu, namun dia akur dengan ketentuan-Nya dan kembali bekerja. Selain bidang seni, BCL dilap0rkan mula menceburi perniagaan selendang secara dalam talian menerusi laman 1nstagram.

Terima K0men P0sitif

Menerusi akaun 1nstagram @rumahbcl, dikatakan akaun tersebut merupakan akaun perniagaan rasmi milik BCL dan dalam carian mendapati setakat ini akaun tersebut telah mempunyai lebih dari 14 ribu jumlah pengikut

.

Malah ibu BCL, Emmy Syarif telah ditampilkan sebagai m0del yang memakai selendang tertera l0g0 BCL. Lebih manis, ibu mentuanya Khadijah Abdul Rahman atau lebih dikenali sebagai Dida turut men0l0ng membantu mempr0m0sikan perniagaan BCL.

Sejak dibuka, jualan selendang tersebut mendapat resp0ns yang cukup menggalakkan daripada 0rang ramai. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber muraic0m

Leave a Reply