Tiada Bius, Ub4t Tahan S4kit, Tiada Gas ‘Ketawa’..Suami Bangga Mawar Rashid Bersalin Normal

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pada 2 Januari lalu, pelakon Wan Mawar Shaputri Wan Abdul Rashid atau lebih dikenali sebagai Mawar Rashid telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang diberi nama Raden Seri Rosabella Cinta.

Dalam pada itu, suaminya Raden Ahmad Faizal Yaakob atau lebih mesra dipanggil Raf Yaakob tidak ketinggalan untuk memberi ucapan penghargaan kepada isterinya.

Menerusi sebuah p0sting di laman s0sial 1nstagram, dia mengucapkan tahniah dan meluahkan rasa bangga terhadap isterinya yang berusia 26 tahun itu kerana telah berjaya melahirkan bayi mereka secara normal.


“Mawar Rashid, awak adalah seorang ibu yang kuat. Awak menghadapi kes4kitan bersalin dengan begitu baik. Tiada sunt1kan b1us, tiada ubat tahan s4kit dan tiada ‘gas ketawa’ (nitrous 0ksida) digunakan. 100% natural.

“Awak dah dapat apa yang diingini selama ini. Kelahiran semula jadi, sama seperti sewaktu melahirkan Rafael. Saya sangat bangga dengan awak tau.

“Anje, awak merupakan seorang isteri yang baik kepada saya dan seorang ibu sempurna kepada semua empat Raden saya,” luah Raf Yaakob di ruangan kapsyen.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata peminat dan pengikut tumpang gembira dan mengucapkan tahniah kepada pasangan suami isteri tersebut.

Tahniah Mawar & Raf!

Selamat berpantang Mawar!

Cantiknya Mawar

Terdahulu, pasangan tersebut berkahwin pada November 2017 dan dikurniakan anak sulung Raden Muhammad Rafael yang kini berusia dua tahun.

Mawar yang juga memenangi trofi Pelakon Filem Wanita Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33 lalu turut mempunyai dua anak tiri iaitu Raden Ahmad Rayyan dan Raden Seri Raysaa Chanela.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber 1nstagram Raf Yaakob kredit Ohmymedia.

Leave a Reply