Tiada Lagi Imej S3ksi,Kilafairy Luah Rasa Selepas Tampil Berhijab

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Awal tahun ini, anak kepada penyanyi era 1980, R0hana Jalil membuang imej s3ksi dan mula berpakaian s0pan secara perlahan-lahan. Kini, pengusaha pr0duk kesihatan itu sudah terbiasa dengan gaya terbaharu.

Penyanyi dan pelak0n, Kilafairy yang kini mula mengenakan hijab penuh dilihat sudah pun memadam f0t0nya yang tidak bertudung di Instagram. Berkat d0a keluarga dan peminat, pelak0n Kilafairy akhirnya mengambil keputusan untuk istiqamah berhijab sejak 11 Syawal lalu.

Kata Kilafairy, 28, keputusannya itu tidak dipengaruhi 0leh sesiapa dan dirasakan sudah tiba masanya untuk menutup aurat lebih sempurna. Memiliki hampir 950,000 pengikut di aplikasi perk0ngsian f0t0 itu, platf0rm tersebut kini hanya dipenuhi dengan f0t0 terkini dirinya selain f0t0 lama yang memaparkan kucing perliharaan serta aktiviti seni terdahulu.

Sebelum ini, Kilafairy yang juga anak kepada bintang seni0r, R0hana Jalil menerusi Berita Harian memberitahu, keputusannya untuk mengenakan tudung bukan hadir daripada paksaan sesiapa. Sebaliknya, ia seiring dengan kematangan usia.

“Saya percaya niat yang baik akan dipermudahkan. Hati saya terbuka mahu mengenakan hijab. Saya membulatkan tekad tanpa tekanan mahupun paksaan sesiapa. Sem0ga penghijrahan ini mendapat keberkatan. Apa yang lebih diharapkan saya kekal istiqamah.

“Perubahan ini seiring dengan peningkatan usia dan kematangan diri. Saya percaya dalam hidup kita tidak b0leh terus berada di takuk lama, perlu ada penghijrahan. Saya berhasrat mahu menjadi insan lebih baik daripada sebelumnya. Sudah enam bulan saya menjaga penampilan diri, nyata saya selesa,” katanya seperti yang dipetik.

Terdahulu, pemilik nama lengkap Syakila Nisha Jangir Khan ini juga turut berk0ngsi antara kisah menarik apabila sudah bertudung menerusi saluran Y0uTube rasminya. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! F0t0 Instagram Kilafairy, R0hana Jalil kredit MH

Leave a Reply