“Tunang 0nline, Nikah VC Nanti Bercer4i Whats4pp..”-1ni resp0n Ayda Jebat pada kr1tikan netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Ayda Jebat menerusi segmen hiburan di sebuah pr0gram televisyen menyatakan kekesalan apabila pertunangannya secara talian dijadikan i5u dan bahan jenaka netzen.

Jelas pelak0n itu menerusi temubual, ada netzen memberikan k0men yang kurang enak dengan mengatakan pertunangannya dijalankan secara talian, pernikahan menerusi vide0 call dan mungkin percer4iannya dilakukan menerusi aplikasi Whats4pp.

Rata-rata netzen memberikan reaksi di ruangan k0men.

Terdahulu, Ayda Jebat dan Nabil Mahir mengikat tali pertunangan melalui aplikasi G00gle Meet bagi mematuhi pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) selepas menjalin hubungan kira-kira setahun.

Meskipun pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sedang berkuatkuasa, namun itu bukan penghalang untuk pasangan pelak0n Ayda Jebat dan Nabil Mahir mengikat tali pertunangan secara dalam talian (0nline).

“Walaupun PKP cinta tidak terhenti, kumpulkan ahli keluarga di depan kamera, selesai sudah majlis meminang dan pertunangan 0nline kami, harap d0a yang baik-baik dari semua. Gambar ini fully edited ya!,” katanya.

Dalam f0t0 yang dik0ngsi itu, kelihatan Nabil mengenakan baju Melayu dan Ayda Jebat pula cantik mengenakan baju kurung dengan warna sed0nd0n.

Dalam pada itu, bekas pengacara pr0gram Hlive ini memaklumkan akan berk0ngsi lebih lanjut mengenai majlis tersebut di akaun Y0utube mereka, Wuvvsh0w.

Rata-rata pengikutnya di laman tersebut mengucapkan tahniah dan mend0akan supaya pasangan ini mendirikan rumah tangga secepat mungkin.

Kisah perhubungan pasangan selebriti ini mula menjadi perbualan hangat netzen apabila Ayda berk0ngsi f0t0 cincin lamaran yang diterimanya semasa ulang tahun kelahiran ke-28 pada 18 Mac lalu.

Sebelum ini, Nabil menerusi lap0ran mStar mengakui mempunyai hubungan rapat dengan Ayda, malah dia turut merancang untuk menamatkan zaman bujang pada tahun ini.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Instagram Mel0di dan Ayda Jebat

Leave a Reply