Tunku Idris Ded4h 0rang Kaya KL Fitn4h Ku Inah ‘Hil4ng’ Sebab Ambil D4dah, Sebenarnya…

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sejak tahun lepas, ramai yang perasan puteri tunggal bagi pasangan Duli Yang Maha Mulia Sultan Ibrahim Ismail Ibni Sultan Mahmud Iskandar dan Yang Maha Mulia Raja Zarith Sofia, Tunku Tun Aminah atau lebih mesra dipanggil Ku Inah seperti menghilangkan diri.

Mendirikan rumah tangga pada 14 Ogos 2007 bersama pasangannya Dennis Muhammad Abdullah, bahtera mereka pernah dikhabarkan berg0lak tahun lepas namun din4fikan Ku Inah yang mengatakan dia bahagia disamping suami tercinta.

Semalam, adinda Ku Inah, Tunku Idris telah memuat naik 1G Story mengatakan s0sialit-s0sialit di Kuala Lumpur akan terkejut bila melihat majlis yang bakal dibuat mereka pada tengahari semalam selepas banyak percakapan bvruk yang ‘dibawangkan’ sejak tahun lepas.

Kemudiannya, Tunku Idris telah memuat naik beberapa gambar suasana di sekitar Majlis Berandam Surai puteri sulung Ku Inah dan suaminya. Ternyatalah, ‘kehil4ngan’ Ku Inah di laman s0sial dan di mata public rupa-rupanya sebab mengandung. Aww tahniahhhh

Difahamkan pasangan diraja itu menyambut kelahiran seorang puteri dan majlis itu diserikan lagi dengan kehadiran DYMM Sultan Johor, Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar dan DYMM Permaisuri Johor Raja Zarith Sofiah Binti Almarhum Sultan Idris Shah yang berkenan berangkat ke majlis Berandam Surai.

Turut berangkat sama, DYAM Mejar Jeneral Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Tunku Mahkota Johor dan YAM Che’ Puan Khaleeda Binti Bustamam serta paduka-paduka anakanda dan Kerabat DiRaja Johor.

Majlis Potong Jambul dimulakan oleh Tuanku Sultan Johor serta Permaisuri Johor sambil diiringi selawat Nabi, diikuti paduka-paduka anakanda.

Namun, Tengku Idris sempat mended4hkan yang kehil4ngan Ku Inah ini telah membuatkan ramai s0sialit (orang kaya), anak ahli politik dari KL fitn4h Ku Inah. Dorang cakap Ku Inah ‘hilang’ sebab masuk pusat pemulihan lepas ambil d4d4h jenis h3r0in. Gil4 betul orang-orang atas punya fitn4h ni.

Akhir kata, Tunku Idris mengingatkan orang-orang yang mengata kekandanya ini untuk mendoakan Ku Inah macam mana dorang ingat nak selitkan nama TTA dalam g0sip dorang.

Melihat berita mengejutkan dari keluarga diraja Johor ini, netzen turut tumpang gembira.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Lobakmerah.

Leave a Reply