Umum Tunangnya Adalah Seorang Lelaki Paling Sempurna,1ni k0men warganet buat Mira Filzah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Mira Filzah atau nama sebenar beliau Nur Amirah Filzah binti Badi0ezaman merupakan se0rang pelak0n, pengacara, m0del dan se0rang usahawan di Malaysia. Nama Mira Filzah mula dikenali setelah membintangi drama Cinta Si Wedding Planner bersama Adi Putra.

Walaupun kisah peribadi beliau sering kali menjadi bualan, Mira Filzah lebih selesa untuk mengutamakan kerjaya serta bijak membawa diri beliau dalam industri seni.

Mira dilihat sebagai se0rang yang sangat kuat bekerja. 0leh itu kemenangan beliau sebagai Bintang Paling P0pular pada tahun 2019 sangatlah di akui 0leh semua penggiat seni. Usaha beliau selama ini berbal0i dan tiada yang mampu menafikan kerja kerasnya selama ini.

Beliau yang menginjak usia 27 tahun pada 2 April yang lalu, kini lebih terbuka dalam membicarakan s0al peribadi dan pas4ngan hidup. Baru-baru ini terdapat sebuah vide0 wawancara beliau secara 1G Live bersama se0rang ustazah yang bertanyakan mengenai pas4ngan hidup.

Mira secara terbuka menjawab s0alan tersebut serta tidak berselindung mengakui bahawa dirinya sudahpun berpunya dan mereka telahpun bertemu keluarga masing-masing.

Menerusi satu vde0 baru yang telah tul4r, Mira dan sahabat baiknya Uyaina yang merupakan se0rang pelak0n dan pengacara merakamkan perbualan mereka berdua menerusi 1G Live.

Perbualan tersebut menarik perhatian warganet apabila Uyaina berk0ngsi bahawa Mira pernah bercerita mengenai bakal pas4ngan hidupnya itu. Lelaki itu disifatkan 0leh Mira merupakan se0rang lelaki yang paling sempurna pada matanya.

Semasa Uyaina berk0ngsi cerita itu, Mira kelihatan malu-malu dan mengakui bahawa dia memilih lelaki tersebut selepas membuat s0lat istikharah.

Perk0ngsian cerita dari Uyaina itu mendapat pelbagai reaksi daripada warganet kerana merasakan masih terlalu awal bagi Mira menyifatkan lelaki yang bakal menjadi ketua keluarganya itu sebagai se0rang yang sempurna.

Alam berumahtangga sememangnya sangat mencabar dan keadaan tersebut amatlah berbeza semasa pas4ngan masih lagi bercinta. Warganet menasihatkan Mira supaya melalui sendiri kehidupan berkeluarga sebelum menyifatkan lelaki berkenaan sebagai se0rang yang sempurna.

Apa yang dikatakan 0leh warganet itu ada kebenarannya.

Mungkin apa yang dik0ngsikan 0leh Mira kepada Uyaina itu hanyalah perk0ngsian daripada se0rang sahabat baik dalam menceritakan mengenai lelaki yang telahpun mengisi hatinya.

Dah ada bau nasi minyak ni. Tahniah Mira kerana telah bertemu sese0rang yang sangat sesuai buat Mira.

Peminat mend0akan sem0ga Mira cepat diijabkabulkan dan berd0a sem0ga urusan perkahwinan Mira berjalan lancar. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber 1nstagram _inaijari / metr0allnws

Leave a Reply