Usahawan K0smetik Terkenal Disy4ki Pvkul Anak Angkat Masa Bu4t Rakaman V1de0

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Se0rang usahawan k0smetik terkenal did@kwa memvkul anak angkatnya berusia dua tahun dalam satu kejadian yang dilap0rkan berlaku pada bulan lalu. Kejadian itu dipercayai berlaku di kediaman usahawan k0smetik berkenaan yang terletak di Petaling Jaya, Selang0r.

Menurut lap0ran Berita Harian, usahawan terbabit dikatakan memvkul menggunakan tangan pada muka kanak-kanak terbabit semasa mahu merakam gelagatnya menangis untuk kandungan media s0sial.

Berdasarkan lap0ran berkenaan, peng@du berkata svspek memanggilnya untuk masuk ke dalam bilik kasut bersama mangs@ selain mengarahkannya untuk memvkul kanak-kanak terbabit. Namun peng@du mendakw@ dia tidak menuruti arahan berkenaan kerana bimbang kanak-kanak itu ced3ra.

Sementara itu, Ketua P0lis Daerah Petaling Jaya, Asisten K0misi0ner Nik Ezanee M0hd Faisal ketika dihubungi p0rtal berkenaan mengesahkan pihaknya menerima lap0ran berhubung kejadian itu.

“Kami sudah merakam keterangan daripada semua saksi termasuk svspek. Kertas si@satan berhubung kejadian itu dijangka siap dalam minggu ini. Ia akan dirujuk kepada Timbalan Pend@kwa Raya untuk tindakan lanjut. K3s disi@sat mengikut Seksyen 31 (1) (a) Akt@ Kanak-Kanak 2001,” katanya.

Sementara itu, menerusi ruangan Faceb00k, tul@r salinan lap0ran p0lis yang yang turut tertera nama Datuk Seri Aliff Syukri dan anak angkatnya Aminah Alip Shah. Malah, 1nstagram milik usahawan k0smetik itu turut mula dibanjiri dengan k0men netzen yang mahukan penjelasan berhubung isu ini.

“Betul ke Datuk pkul Ameena? Sebab nak live sanggup pkul?

“Betul ke pkul anak angkat? Aku tak kisah kalau anak buat s@lah tapi pkul pun ada had, bukan sebarangan.

“Kasihannya, sampai hati Datuk pkul Ameena, siap ada rep0rt p0lis lagi,” k0men netzen.

Bagaimanapun sehingga kini, Aliff masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung isu ini. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply