Ustaz Abu Syafiq Muat Naik St4tus Derma Beras Beli Ferrari Di Kec4m Netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Semalam Ustaz Abu syafiq cvri perhatian apabila memuat naik status meletak gambar dan vide0 0rang miskin yg susah sehingga memalvkan dia adalah ‘a1ib. Har4m!

Melalui satu status Faceb00k 0leh Ustaz Abu Syafiq yang tidak bersetuju jika gambar mereka yang tidak berkempuan dan tidak berbajvu di muat naik ke s0sial media

Ramai yang berkata status ini ditujukan kepada Ustaz Ebit, tapi sejauh mana kesahihannya masih belum pasti kerana tiada kenyataan rasmi daripada Ustaz Abu. Semalam Ustaz Ebit bersedekah sampai ke Al0r Setar.

Terbaru, Ebit sanggup turun ke Al0r Setar, Kedah walaupun ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) demi menghulurkan pert0l0ngan kepada keluarga se0rang lelaki uzur yang menghidap peny4kit str0ke.

Berdasarkan beberapa keping f0t0 yang dik0ngsikan di Faceb00k Ebit menampakkan keuzvran kediaman yang didiami datuk bersama cucu-cucunya. Ustaz Ebit Liew berjaya carikan rumah baru untuk mereka. Apa yang Ustaz Ebit cerita, anak-anak kecil tersebut begitu gembira kerana dapat rumah baru.

Menjengah ke halaman Ustaz Abu pada pagi ini terpandang satu status yang dimuat begini.

Tidak pasti status itu ditujukan kepada siapa. Namun diharapakan jika ada yang tidak kena atau tidak berpuas hati. Bersemuka lah dan jangan hanya muat naik di media s0sial kerana ianya hanya akan menimbulkan fitn4h dan syak wasangka 0rang ramai.

Ini jelas dapat dilihat bila netzen mula beri k0men.

Selepas beberapa ketika Ustaz Abu akan buat live mengenai ini.

Kemungkinan ada penjelasan yang akan dibuat. sama-sama la tunggu. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Ustaz Abu Syafiq.

Leave a Reply