“W0w Lagi Hensem Dari Sebelum Ni!”-Bekas Isteri Ude,Intan Salleh Payung F0t0 Pengganti

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Bekas isteri pemuzik Ude Wahid, Intan Salleh kembali menjadi perhatian apabila memuat naik f0t0nya bersama se0rang jejaka. Menerusi kemas kini terbaharu di akaun 1nstagram miliknya, Intan turut mendedikasikan nukilan khas buat jejaka itu.

“Sesuatu hubungan itu terjalin bukan kerana anda mengenali sese0rang dalam jangka masa yang panjang, ia tentang siapa yang masuk ke dalam hidup anda dan berkata ‘saya di sini untuk awak’ dan berjaya buktikannya! Saya ketawa sedikit besar, menangis sedikit dan senyum banyak kerana awak. Terima kasih kawan!” katanya.

Dedikasi khas Intan yang membahasakan dirinya sebagai B0nda terhadap jejaka itu telah menimbulkan andaian dan pers0alan daripada pengikutnya yang merasakan dia sudah menemui pengganti.

“Ya Allah , j0d0hkan lah kawan B0nda ni dengan B0nda.

“W0w lagi hands0me dari sebelum ni.

“Allah gantikan yang lebih herl0k dari sebelm ni, sem0ga dipermudahkan B0nda,” k0men antara pengikutnya.

Pun begitu, Intan tidak berdiam diri dan tampil menjawab pers0alan mereka.

“Hehehe terima kasih semua..terima kasih k0men…but we’re just friend… d0akan B0nda bertemu j0d0h ya…hehehehhe,” jawabnya.

Intan berkawin dengan Ude pada 1 Mac 2013 dan bercer4i talak satu pada 22 Mac 2018. Pasangan ini dikurniakan dua 0rang anak iaitu Arish Muqri, 4, serta Ariq Muqri, 2 tahun. Intan sempat bermadu selepas Ude mengahwini pelak0n Izreen Azminda pada 8 0g0s 2017 secara tutup tanpa kehadiran media.

Terdahulu menurut lap0ran malaysiagazette, bekas isteri pertama Ude Wahid iaitu Intan Liana Saleh mengaku kini sedang menjalani fasa baharu dalam hidupnya. Malah Intan yang merupakan bekas madu Izreen Azminda itu mendedahkan kini sedang mengenali hati budi se0rang jejaka.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Astr0Gempak

Leave a Reply