Woii Pelawak Sampah,Tak Datang Mamat Wedding-Azwan Ali M@ki Sepahtu Rupanya Terasa Hati Dengan Jep.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sejak kebelakangan ini, semakin kerap nama Azwan Ali atau Diva AA disebut-sebut. Bukan saja gayanya bercakap menjadi ajukan ramai, malah banyak akaun p@lsu atas nama Azwan diwujudkan.

Terbaru, Azwan memuat naik beberapa kicauan di Tw1tter berbaur kem@rahan terhadap kumpulan Sepahtu diangg0tai Jep dan Shuib. Kemar4hannya itu dipercayai berpunca akibat Azwan sentap selepas gayanya diajuk Jep dalam epis0d terbaru Sepahtu Reuni0n.

Menerusi ciapan itu, dipercayai Jep dan Shuib tidak hadir di majlis perkahwinan Mamat iaitu bekas ahli kumpulan Sepah. Bagaimanapun, ramai tidak senang dengan tindakan Azwan itu dan menyifatkan Jep hanya bergurau. Dalam masa sama, Azwan dilihat kurang senang apabila ada pihak mempertik@ikan kehadirannya di majlis perkahwinan Mamat.

Bukan sengaja tidak Shuib dan Jep tidak hadir, seperti yang di k0ngsi Shuib mereka menghadiri rec0rding Sepahtu Reuni0n Al Puasa..

Terdahulu dengan sekali lafaz pelawak Mamat Sepah, sah bergelar suami kepada angg0ta p0lis IPD Shah Alam, dikenali sebagai Diana Ibrahim. Mamat dan Diana bernikah pada malam Ahad di kediaman pengantin lelaki di Kulai, J0h0r kira-kira jam 8.00 malam.

Pada majlis tersebut, pengantin lelaki telah memberikan seutas gelang emas sebagai mas kahwin namun, lima dulang hantaran dibalas lima daripada pihak perempuan namun, jumlah wang hantaran dirahsiakan.

“Alhamdulillah, majlis berjalan lancar dan berlangsung seperti yang dirancang. Akhirnya saya bergelar suami. Macam tak sangka, tetapi ya…Saya sudah melangkahkan kaki ke satu fasa baru dalam hidup ini…Syukur,” katanya.

Ditanya tentang l0kasi berbulan madu, Mamat berkata dia dan isteri belum merancang tentang perkara tersebut kerana kekangan masa masing-masing.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Petuadan resepi b0nda

Leave a Reply