“Yakinnya kamu Kinah,ini lagi ser4m dari h0rr0r m0vie”

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selebriti Sharifah Sakinah atau pun lebih dikenali sebagai Kinah memang dikenali sebagai se0rang yang ‘giI4-giI4’. Dia lebih selesa untuk tidak hip0krit atau ‘c0ver’ walaupun menerima pelbagai kriti1kan dan kec4man. B0leh katakan dia sendiri sudah lali menerima sebarang kriti1kan.

Walau bagaimanapun ramai yang meminati Kinah kerana sikapnya itu dan juga sifat kelakarnya. Jika anda lihat l0kanannya dalam ‘Girlfriend aku dari ner4ka’ mesti anda pun akan suka dengan Kinah ni.

Memulakan kerjaya pada tahun 2010 menerusi satu sitk0m H0tel Mania, kewujudan Kinah dalam industri lebih dikenali sebagai pelawak dan pernah memenangi gelaran Artis Lawak Wanita P0pular di Anugerah Lawak Warna ke-2 pada tahun 2014.

Bila dah nama se0rang yang kelakar ni, kalau lihat pada vide0 yang di muat naik di laman s0siaI pasti akan menarik peratian peminat. Sama juga dengan vide0 yang baru di muat naik wipe chaIIenge. Memang lain dari yang lain idea Kinah. Sampai peminat pun keliru betul ke tak betul ni kerana Kinah sering dilihat sebagai se0rang selebriti yang kurus dan fit.

Acah acah fit pun saya p0wer

Perk0ngsian vide0 tersebut mendapat pelbagai k0men dan reaksi dari para peminat dan juga rakan-rakan artis. Rata-rata berasa lucu dengan keyakinan Kinah. Yakinnya kamu Kinah.

Haha. Macam mana edit tu? Ke betul-betul.

hahahahaha adui kinah. win win @sharifah_sakinah

W00000… ini bukan biashe-biashe ni.

Yakinnyaaaa kamuuuuuu.

hahahah nath-ntah memang perut die memang macam tu.

Tak ada hal kak @sharifah_sakinah b0leh lagi diet… Biasalah time PKPB gym tutup… Pishang 0hh bila lah nak buka gym ni.

GiIerrrr!!!! Lagi ser4m dari h0rr0r m0vie.

Sebelum ini pun ada beberapa kali para peminat bertanya adakah Kinah sedang mengandung, mungkin inilah jawapan Kinah ye. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber MehBaca

Leave a Reply